VERTICAL VISION ZET KROON OP FEESTELIJKE DAG

VERTICAL VISION WERD ALS PARTNER UITGENODIGD VOOR DIT BELANGRIJKE EVENEMENT. WIJ ZORGDEN VOOR HET DIGITALE DRUKWERK VOOR DIT HISTORISCHE HOOGTEPUNT – DE INHULDIGING VAN KONING WILLEM-ALEXANDER.


MEGAPRINT
De markante Overhoekstoren aan de noordkant van het IJ achter het Centraal Station van Amsterdam. Dit culturele erfgoed uit de jaren zestig werd ter gelegenheid van de inhuldiging langs vier zijden bekleed met het veelgeprezen logo van ontwerpbureau Koeweiden-Postma en geprint door vertical vision. Het resultaat was beeldbepalend voor de feestelijke dag. "finest digital printing by vertical vision".

 
MEGAPRINT
Erkende vakkennis zowel wat betreft productie als printwerk van vertical vision. De megaprints van het Koningspaar in productie. Men was onder de indruk van de kwaliteit! "proved quality by vertical vision".

 
SPECIAL
vertical vision zorgde op 30 april 2013 voor het decor van het concert van ‘De Drie André’s (André Rieu, André van Duin en Martijn Fisscher -André Hazes-). Op het Museumplein werd het Rijksmuseum nagebouwd maar met een verrassend nieuw gezicht.

 
MEGAPRINT
Majestueuze megaprints van vertical vision voor de Koninklijke Familie
MODERNSTE PRODUKTIONSANLAGEN
vertical vision opereert sinds kort vanuit een nieuw gebouw in Keulen. In het centrum van de stad beschikken wij over alle nodige faciliteiten om de meest geavanceerde digitale printsystemen toe te passen op vele soorten folie, textiel, natuurlijke materialen en kunststoffen; ook vele soorten plaatmateriaal kunnen wij bewerken. vertical vision biedt u optimale diensten en speciale oplossingen; vooral voor expoprints, shopprints, architectuur, traffic media en natuurlijk megaprint. Voor meer info: www.verticalvision.com of stuur een e-mail naar germany@verticalvision.com.
SNELHEID – FLEXIBILITEIT – KWALITEIT
Onze sterke punten zijn snelheid, flexibiliteit en kwaliteit. Dat verklaart onze langdurige en prettige relatie met onze klanten.

vision vertical GmbH & Co. KG
Romaneystr. 4
51063 Köln
T +49 (0) 221-88896-120
E germany@verticalvision.com

vertical vision GmbH & Co. KG    |    Printnews abmeldenwww.verticalvision.com