NIEUWS

PRINTSTARS 2012

Vertical vision wint prestigieuze 'Printstars Award'

Printstars in Bronze für vertical vision
TERUG  

DANKZIJ ONZE FACELIFT WAREN ALLE OGEN GERICHT OP HET WOLFORD OUTLETCENTER IN BREGENZ

 

Erkenning uit de vakwereld! Onze eerste inzending voor de prestigieuze PrintStars Award was meteen succesvol: ons uitgevoerde project voor het Wolford Outletcenter in Bregenz/Oostenrijk in de categorie Large Format Printing viel in de prijzen. Vanaf het begin was het duidelijk dat wij zouden meedoen met ons belangrijkste project in 2010: het project voor de firma Wolford.

De outlet bevindt zich in een indrukwekkend gebouw waarin administratieve diensten, productie, flagship store en het restaurant ondergebracht zijn. www.wolford.com.

Tester
 

Met de spectaculaire tweede huid van het Outletcenter, dat er tot dan toe onopvallend uitzag, konden wij voor de derde keer demonstreren dat een gestroomlijnde samenwerking tussen projectmanagement, druk en montage een kwalitatieve meerwaarde oplevert. Het thema, dat om de zes maanden aangepast wordt, verschijnt op een achtergrond van 6,50 meter hoog en bijna 33 meter lang en illustreert de trendy collecties van Wolford.

Vooral de draagconstructie van het project, die aan de buitenkant niet zichtbaar is, illustreert de grootscheepse aanpak van de print. Ook de komende jaren zullen wij deelnemen aan de PrintStars Award. Kort voor onze deelname zullen wij telkens meedelen welk project wij nomineren.