Begeisterung für Qualität

ONZE

FILOSOFIE

PASSIE VOOR KWALITEIT.

Buitengewone prestaties kunnen slechts gehaald worden dankzij een sterke betrokkenheid. Wanneer wij ons richten op het omzetten van uw ideeën en ontwerpen in tastbare resultaten, gaat ons geen zee te hoog.

 

ONS WOORD OVERTUIGT PAS DOOR ONZE PRESTATIE.

Mooie woorden blijken maar al te vaak vluchtig en leeg. In onze wereld draait alles om sneller, beter en meer. Wij kiezen daarnaast ook voor ‘beter’. Voor vertical vision is alleen het beste goed genoeg. Dat houdt in dat wij willen overtuigen met bijzondere prestaties. Graadmeter voor ons is een blijvende goede indruk van het hele proces op onze klanten, collega’s en businesspartners.

De weg naar perfectie gaat niet over rozen. We kunnen steunen op een enorme ervaring maar ook in ons geloof in eigen kunnen en vermogen om ons aan te passen naar de omstandigheden. Telkens proberen wij onszelf te overtreffen al komen we voor onverwachte problemen te staan. ‘De beste weg uit de problemen is er door heen’; een tegeltjeswijsheid die voor ons nog steeds geldt.

INSPIREREN IS ONZE OPGAVE

Naast vakmanschap en technische innovaties streven wij naar een plezierige  omgangsvorm op menselijke maat. vertical vision is niet alleen de optelsom van alle medewerkers maar ook de vermenigvuldiging van de visie die voort is gekomen uit onze persoonlijkheid.

Vriendelijkheid en correcte omgangsvormen staan aan de basis van onze bedrijfscultuur en zijn onlosmakelijk verbonden aan ons streven om de lat zo hoog mogelijk te leggen.

Wij zijn trots op ons team dat elke dag deze woorden in praktijk brengt.   

Vertical Vision Proved Quality  

PROVED QUALITY BY VERTICAL VISION –
GEEN LOZE BELOFTE.

De kroon op ons streven naar perfectie is het “Proved Quality” label van vertical vision. Elk product met het “Proved Quality” label staat voor gecontroleerde kwaliteit.  Dankzij dit logo kunnen onze klanten en partners vertrouwen op diensten en oplossingen van de hoogst haalbare kwaliteit in het gehele proces.  

Dit houdt in dat wij werken volgens nauwgezette productievoorschriften en kwaliteitscriteria zoals een exact kleurenmanagement. Wij leveren kwaliteit van A tot Z: van de eerste gegevensverwerking tot en met verzending. Niets verlaat onze handen zonder dat alle processen correct zijn uitgevoerd en bekrachtigd met onze handtekening en stempel. Zo continueren wij hoogwaardige kwaliteit.