SERVICEPOOL

WORKFLOW

ALS HET LOOPT, LOOPT HET GESMEERD.

De juiste aanpak is het geheim van een succesvolle productie. Vindt hier de informatie die u nodig heeft voor een perfecte workflow.

DOWNLOAD AANLEVERSPECIFICATIES

Voor een beter overzicht van de workflow bieden wij extra informatie en tips. Download de PDF bestanden.Workflow

APPLICATIES

Illustrator CS6, Photoshop CS6, InDesign CS6, QuarkXPress 8.02, FreeHand MX. Bestanden in vroegere versies van deze programma’s kunnen in samenspraak met de technische afdeling van vertical vision eveneens te gebruiken.

EXTENSIES

eps, PDF X1 oder X3 (nur CMYK), tif, ai, indd, fh, qxd

SCHAAL

Gelieve de gegevens aan te leveren in formaat 1:1, 1:10, 1:25 of 1:100 met een marge van ten minste 5mm. en/of duidelijke formaataanduiding.

LETTERTYPES

Gelieve de lettertypes aan te leveren in een apart bestand of het pad aan te geven.

LOGO/SIGNET

Logo’s bij voorkeur aanleveren in vectorvorm zodat een getrouwe weergave gegarandeerd kan worden. Voor de rest zijn dezelfde parameters als voor de beelden van toepassing (zie hierna).

KLEUREN

Gelieve kleurproeven met Ugra/Fogra Medienkeil bij te voegen die gemaakt zijn met de aan ons bezorgde bestanden en/of de overeenstemmende HKS of Pantonecodes. Klachten zijn niet ontvankelijk als deze informatie niet meegeleverd wordt. Een gecertificeerde drukproef kan tegen betaling geleverd worden. In dat verband wijzen wij erop dat niet alle druksystemen alle kleuren en speciale kleurvlakken kunnen maken. Wij willen u graag hierover voorafgaand informeren.

BEELDEN

Lever de beelden aan in TIF- of EPS-formaat met niet geactiveerde DCS en in CMYK ISO gecoate V2 (ECI). Vergeet niet dat expoprints en shopprints aangemaakt moeten worden met een hoge resolutie. Kleurscala: ISO coated V2 (ECI). Andere kleurschalen zijn mogelijk. Lever altijd de profielen mee.

–  Resolutie, zie tabel (verwijst naar eindformaat)
–  Indien het om een andere schaalfactor gaat, houd hier dan a.u.b. rekening mee.

Printafmetingen, zichtafstand, optimale eindresolutie
tot ca. 1 m² (100 x 100 cm) 1 - 6 m 150 - 200 dpi
tot ca. 5 m² (100 x 500 cm) 6 - 10 m 75 - 100 dpi
meer dan 5 m² - 10 m 28 - 60 dpi

Indien het bestand niet in het eindformaat gesaved wordt maar in een verhouding van 1:2 of 1:10 dan moet men rekening houden met een kwaliteitsverlies.

AANLEVEREN

U kunt ons de gegevens aanleveren op CD/DVD (gelieve duidelijk te labelen), via e-mail (tot 15 MB) of via een downloadlink.
Na controle geven wij u toegang tot onze FTP-server. Gelieve er rekening mee te houden dat u geen aparte tekens of umlaut mag gebruiken in de bestandnamen. U kan dit probleem omzeilen met een zip-bestand.
 

Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoudelijke juistheid van de aangeleverde gegevens.

VRAGEN

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht:

info@verticalvision.nl