SERVICEPOOL

TECHNOLOGIE
FORUM

INFORMATIE IS DE BASIS VAN KENNIS.

Het technologieforum van vertical vision geeft alle informatie over nieuwe producten en verwerkingstechnieken.

 

RUBRIEK

HOE HEEFT U DAT GEDAAN?
MEGAROTONDE OP EEN DUITSE BEURS

Op een Duitse beurs werd voor het bedrijf ExpoTeam een rotonde met een diameter van 14 meter en een hoogte van 6,50 meter vervaardigd die bestond uit zes met textiel bespannen segmenten. Het totaal werd langs beide kanten samengesteld en bedrukt met ondoorzichtig materiaal.

MORE INFO
 

PRODUCTNIEUWS

GEBOGEN KLEMPROFIELEN MET DUBBELZIJDIGE SUBLIMATIEPRINT!
ONZE NIEUWE, GEBOGEN KLEMPROFIELEN RONDEN HET AF

Dit optimaal ontwikkelde product, dat perfect beantwoordt aan de eisen van vertical vision, vervult praktisch elke individuele wens van onze klanten en vergroot de mogelijkheden voor de realisatie van talloze buitengewone ideeën. Flexibiliteit in de letterlijke zin van het woord – want de nieuwe klemprofielen kunnen in elke radius vanaf 100mm in alle gewenste richtingen worden gebogen en daardoor bijna elke vorm aannemen.

Gebogen klemprofielen – nu krijgen uw creaties vrij spel.

MORE INFO
 

PRODUCTNIEUWS

OPTIMAAL ONDOORZICHTIG MATERIAAL
WILT U EEN REUSACHTIGE SPANDOEK LATEN BEPRINTEN ZONDER EEN ZICHTBARE NAAD?

Geen probleem voor ons. Wij beschikken over ondoorzichtig textiel van maximaal 5 meter breed. U kunt bovendien kiezen tussen een aantal alternatieven uit ons assortiment.

 

 

MORE INFO
 

PRODUCTNIEUWS

RECHTSTREEKSE BEPRINTING VAN ACRYLAAT
ZO KRIJGT UW IDEE BIJZONDERE GLANS

Wat al enkele jaren gangbaar is in de kunstwereld, namelijk foto’s of drukwerk  presenteren achter acrylaat (Lumasec), krijgt door een directe print op acrylaat of plexiglas gunstige toepassingsmogelijkheden voor een breed publiek.

MORE INFO