Sehr geehrte Damen und Herren,

zum 01. September 2017 wird die vertical vision GmbH & Co. KG vollständig in ihre Muttergesellschaft PPS. Imaging GmbH integriert werden und fortan auch unter diesem Namen agieren. Selbstverständlich werden alle Kunden- und Lieferantenbeziehungen der vertical vision sowie Ihre gewohnten Ansprechpartner bestehen bleiben.

Bitte haben Sie Verständnis, dass die Website der vertical vision ab dem 01.12.2017 nicht mehr erreichbar sein wird und Sie dann direkt auf die Homepage von PPS. Imaging umgeleitet werden.

Gerne können Sie uns aber auch schon jetzt auf www.pps-imaging.de besuchen. www.pps-imaging.de

HOME

WELKOM

NIEUWS

VERTICAL VISION WINT PRESTIGIEUZE 'PRINTSTARS AWARD'

Vertical vision won brons tijdens de jaarlijkse uitreiking van de internationale PrintStars Award in de categorie LFP (Large Format Printing). Een eervolle onderscheiding die ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit beloont.

MEER INFO

VERTICAL VISION PRINTNEWS

Printnews mei 2013

 

HOGER, SNELLER EN VERDER.

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN ONBEGRENSD. NIEUWSGIERIG NAAR NIEUWE OPLOSSINGEN EN NOG BETERE MANIEREN OM UW IDEEËN TE REALISEREN? ‘FINEST DIGITAL PRINTING AT ITS BEST’.

Vertical Vision Proved Quality  

PROVED QUALITY BY VERTICAL VISION

Met “Proved Quality” heeft vertical vision haar kwaliteit gegarandeerd.

MEER INFO

 

 

VERTICAL VISION - UW PARTNER VOOR DIGITAAL PRINTWERK

 

Wij printen elk type materiaal, of het nu gaat om reclamebanners, grote formaten, folie, stoffen of vlaggen.

 

Onze sterke kanten, flexibiliteit, samenwerking en kwaliteit, vindt u in elk project terug.  

 

Ons doel is onze klanten en partners, met andere woorden u, te betoveren met onze oplossingen en diensten.

 

Wij bieden u een compleet dienstenpakket aan. Wij meten in, bieden maatwerkoplossingen aan en zorgen voor een heldere planning. Ons printteam laat uw beelden optimaal tot hun recht komen. Wij printen, maken, lamineren, monteren en zorgen voor een professionele service voor alles wat met digitaal printwerk te maken heeft.

 

Onze kernactiviteiten zijn printwerk voor beurzen en standbouw, retail, architecten, media (televisiedecor en tentoonstelling), museau evenals megaprints op groot formaat voor outdoor toepassingen.  

 

Voor printwerk voor beurzen bieden wij een duidelijke meerwaarde aan onze klanten. Als jarenlange partner van de Koelnmesse, die slechts tien minuten van ons verwijderd is, leveren wij voor elke beurs niet alleen digitaal printwerk maar bieden ook specifieke diensten en montagewerk aan. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde monteurs die dagelijks op de beurs aanwezig zijn. Dat schept zekerheid en vertrouwen, mede omdat flexibiliteit, samenwerking en kwaliteit een belangrijke rol spelen in het succes van een beurs. Onze monteurs en standenbouwers staan ook paraat op de beurzen van Berlijn, Hamburg, Düsseldorf, Essen, Nürnberg, Stuttgart en München. Kortom, wij garanderen een perfect functionerend montagenetwerk over heel Duitsland.

 

vertical vision staat voor uitmuntende oplossingen en diensten. Ontwikkel uw project samen met ons. De resultaten zijn imposant.

 

VERS VAN DE PERS

ACTUELE PROJECTEN VAN VERTICAL VISION